DIGITAL MARKNADSFÖRING

Våra tjänster

Vi fokuserar på främst fyra områden för Digital Marknadsföring

Sociala Medier

Genom våra plattformar kan vi både skapa, testa, göra konkurrentanalyser m.m.. För att skapa och publicera budskap, erbjudanden, kampanjer etc både i text, bild/text och video. Rapporter i realtid och direkt till vår kund, för att snabbt ta hand om intressen och aktiviteter på Sociala Medier.
Vi erbjuder tjänster för mindre och korta kampanjer till långvariga och från priser på 695kr per inlägg till fast månadspris - allt inkluderat.

Micro Sidor

Microsidor eller Landningssidor är en enskild webbsida med fullt fokus på en enda produkt, tjänst, erbjudande, inbjudan osv. Den stora fördelen är att besökare av en Microsida inte störs eller flyttar sitt fokus till allt annat, som finns på den traditionella hemsidan. Konverteringsgraden ökar väsentligt från att besöka till att gå vidare för intresse, köp eller anmälan. Vi erbjuder Microsidor för alla typer av behov och från 695kr/st till fast månadspris - allt inkluderat.

Nyhetsbrev

Funktionen Nyhetsbrev är ett flexibelt verktyg för väldigt många olika behov och budskap som aktuella nyheter, kampanjer, erbjudanden, inbjudningar m.m..
Dom system vi använder är dom ledande, säkra och levererar alltid ut budskap till mottagare, med rapporter och analyser för vilka som tagit emot, läst och utfört någon aktivitet som att klicka på en länk etc. Våra tjänster är från 695kr per utskick till ett fast månadspris - allt inkluderat.

Digitala Budskap

Den formen för Digitala Budskap som vuxit mest den senaste tiden är digital video, för både information, kampanjer, erbjudanden, inbjudningar etc.
Här arbetar vi med ledande plattformar för att skapa oerhört prisvärda digitala videos, men vi skapar även traditionella digitala budskap som annonser, banners, produkt och företagsinformation för online läsning m.m..
Priser lämnas på offertbasis utefter kundens behov.

Vill du ha All Inclusive?

Medium Biz

Komplett för medelstora företag
  • Onboarding 18 900kr (engångsavgift)
  • Testkörningar (ingår)
  • Sociala Medier (ingår)
  • Microsidor (ingår)
  • Nyhetsbrev (ingår)
  • Digitala Annonser (ingår)
  • WP Control (ingår)
  • Digital Prospektering (ingår)
  • Rapporter/Analyser (ingår)
  • Support 24/7 (ingår)
kr 4 995 / månad

Your Business

DIGITAL MARKNADSFÖRING FÖR DOM INDIVIDUELLA BEHOVEN

Du kan tillsammans med oss sätta upp din egna individuella
digitala marknadsföring med våra olika tjänster.

Förberedelse och planering är nyckeln

Även om vår plattform både publicerar och bevakar den digitala marknadsföringen på Automatiskt, så måste all förberedelse, skapande, planering, schemaläggning och tester göras manuellt. Vilket ingår i våra färdiga All Inclusive paket.

Så här ser vår digitala onboarding ut…

Behovsanalys

Vi bokar möte och går igenom vad du vill uppnå, behöver och till vilken marknadsbudget.
Mötet kan även ske via telefon, men det är oftast bättre att träffas på plats hos dig.

Boka ett möte Steg 1

Initial Onboarding

Du fyller i vårt underlag för en första Initial Onboarding, som blir en grund till kommande och ett slutligt styrdokument för digital marknadsföring.
Du kan göra detta själv eller tillsammans med oss.

ONBOARDING Steg 2

Webbplatstest

Då din webbplats (hemsida) är Navet i din digitala marknadsföring, så kommer vi att testa för hastighet, säkerhet, tillgänglighet och mobilvänlighet. Där du får tydliga rapporter om hur din webbplats mår och fungerar.

GÖR EN EGEN ENKLARE TEST Steg 3

Godkännande och avtal

Efter ovan steg med justeringar som behövs och krävs för att du ska lyckas med digital marknadsföring, är det nu dax att slutligen komma överens med ett godkännande och avtal.

UTMANA OSS FÖRST Steg 4

Planering

Nu gör en gemensam och grundläggande planering om vilka kanaler med vilka av våra tjänster, där vi ska digitalt marknadsföra ditt varumärke, produkter, tjänster, evenemang etc

Produktion

Prospektering och tester

Vi gör olika tester på dom planerade kanalerna med ditt varumärke, produkt, tjänster, evenemang etc. För att få reda på hur den potentiella volymen av prospekt vi kan nå.

Produktion

Skapande av budskap

Nu har vi tillräckligt med underlag för att kreativt skapa budskap för dom utvalda kanalerna. Vi gör ett par sista tester för att verkligen vara säkra på att budskapen kommer att fungera i dessa kanaler.

Produktion

Schemaläggning

Nu vet vi vilka kanaler som fungerar bäst för dig och där vi når ut till flest prospekts och vi har kreativa budskap som lockar. Så det är dax att schemalägga den digitala marknadsföringen.

Produktion

Vi trycker på startknappen

Nu låter vi vår plattform jobba, publicera, analysera och ge oss rapporter, så vi vet att din digitala marknadsföring mår bra. Rapporterna är viktiga för att snabbt kunna ändra till bättre resultat.

Produktion

Uppföljning

Vi kommer att med jämna mellanrum har uppföljningsmöten med dig, dessa möten är viktiga då vi går igenom utfall mot dina uppsatta mål samt vad vi eventuellt ska göra för att nå detta bättre.

Produktion

Alla rättigheter reserverade för Get Contact Ängelholm AB
Helsingborgsvägen 33 – 262 72 Ängelholm
Växel 0770-17 69 50